Afdrukken

Diensten en services

Naast betaalbare professionele archiveringssoftware biedt eDocs BV gerelateerde diensten, services en producten.

Consultancy
eDocs biedt alle diensten en services rondom digitaal archiveren en document management. Wij kunnen consultancy aanbieden op deze gebieden. eDocs kan u adviseren bij de inrichting van uw document management systeem en de integraties tussen andere systemen die bij u operationeel zijn.

Scanning
eDocs kan uw fysieke archieven voor u digitaliseren en toevoegen aan uw eDocs archief. Het digitaliseren van uw bestaande, fysieke, archieven legt vaak een zware druk op de werkzaamheden van uw medewerkers, die daarnaast, hun dagelijkse werkzaamheden moeten vervullen. Daarom biedt eDocs als service aan om uw archieven voor u te scannen en toe te voegen aan uw Archief. In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende klanten archieven gescand. Het betreft daarbij patiëntendossiers, personeelsdossiers, maar ook complete administraties. Omdat wij direct in eDocs archiveren en deze dienst als service aan onze klanten bieden, zijn de totale kosten van scannen en opleveren goedkoper dan die van gespecialiseerde scanbedrijven.

Koppelingen met andere systemen

Middels de ODBC koppeling kunnen wij eDocs koppelen met nagenoeg elk ander system. Zo kunnen we bijvoorbeeld koppelingen maken met klantenbeheer-, projectbeheer-, en personeelsinformatiesystemen.

Analyse en Automatisering van documentstromen
Veel documentstromen binnen een organisatie leveren uw medewerkers veel werk op en kosten dus veel tijd en geld. Wij kunnen snel en eenvoudig in kaart brengen welke documentstromen in aanmerking komen voor Automatisering, waardoor er in veel gevallen geen menselijke handelingen meer aan te pas hoeven te komen. Dit spaart tijd en geld maar zorgt ook voor een foutloze archivering. In concrete gevallen hebben we organisaties geholpen om deze documentstromen te automatiseren waardoor in specifieke gevallen wel tot 3 FTE structureel bespaard kon worden. De kosten voor deze oplossingen waren binnen een paar maanden terugverdiend.

Wat zeggen klanten?

 • "Als je eenmaal gebruik maakt van digitale archivering, merk je wat voor een tijdwinst je hiermee kunt behalen! "

  Landsman en Teune Financieel Raadgevers
 • "Wij hier op de praktijk zijn erg tevreden over de samenspel van eDocs met Microhis. De gegevens van eDocs zijn via de patient in Microhis snel  oproepbaar."

  Huisarts J. Miedema, Spijkenisse
 • "eDocs BV is een prettige no-nonsens partner. Wij hebben eDocs zien uitgroeien naar een professionele maatwerkoplossing voor elk bedrijf."

  E. Dopierella, Jera-ICT Zelhem
 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha
 • "Sanders Supermarkten gebruikt al jaren tevreden eDocs. Een buitengewoon gebruikersvriendelijk en stabiel archiveringssysteem"

  R. van Erven, Sligro Food Group Nederland B.V.
 • "Onze ervaringen met eDocs BV zijn uitstekend. eDocs levert in onze advocatenpraktijk een belangrijke bijdrage aan het dossierbeheer."

  Harry van Schie, Advocatuur
 • “Wat ideaal is eDocs toch. Je hoeft niet meer het archief in te duiken om iets op te zoeken. Wij hebben direct alle gegevens bij elkaar.”

  Loonbedrijf Oude Lashof
 • "We gebruiken eDocs om onze documenten te scannen en archiveren. eDocs is een prettige leverancier, goed te bereiken als er vragen zijn."

  Ingrid Schilder, Ravo Fayat Group
 • "eDocs is een fijn scan- programma voor onze HAP.
  De informatie wordt snel en overzichtelijk in mappen geplaatst. Het werkt efficiënt."

  Huisartsenpraktijk Dijkhuis, Borne
 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • “eDocs BV heeft een mooie omgeving gecreëerd met een koppeling tussen ANVA en eDocs. Processen lopen sneller, inzichtelijker en efficiënter.”

  De Wit Assurantiën, Stellendam
 • "Al meer dan 12 jaar maken wij met veel genoegen gebruik van eDocs. Door de handige functionaliteiten is eDocs bij Zorgwerk een succes!"

  Zorgwerk Personeelsdiensten