Afdrukken

Klanten van eDocs eerstelijns zorg

edocs-microhis-his-zorg-software-klanteneDocs BV levert sinds bijna 15 jaar efficiënte en betaalbare archiveringsoplossingen voor de Zorg. Hierdoor hebben wij veel kennis opgebouwd over de manier waarop u wenst te werken met dossiers binnen uw praktijk.   

eDocs wordt nu al gebruikt door honderden huisartsen (Er bestaat geen echt alternatief voor u!). We hebben koppelingen met diverse HISsen zoals MicroHis, TetraHis en OmniHis.

Enkele concrete klanten van eDocs:

 • Arbodienst Universiteit en Academisch Medisch Centrum UMC Amsterdam
  De medische staf van de Universiteit van Amsterdam gebruikt eDocs om patiëntendossiers te digitaliseren. Na de verhuizing in augustus 2008 wil men niet meer gebruik maken van de enorme elektronische kaartenbakken, welke zeer duur zijn en veel ruimte in beslag nemen.
  De ARBO-afdeling van UvA werkt met eDocs als archiveringssysteem voor de patiëntendossiers. eDocs BV heeft tevens de dossiers voor deze organisatie gescand en toegevoegd aan de eDocs installatie.
 • Huisartsenpraktijk in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis van Amsterdam
 • Ziekenuis Isala in Zwolle.
 • TBS kliniek 'De Rooyse Wissel'
  De Rooyse Wissel archiveert met eDocs in combinatie met MicroHis. Gescande brieven maar ook uitslagen van meetapparatuur enz. worden gearchiveerd. Bij het plaatsen van documenten in eDocs vindt er automatisch terugkoppeling plaats naar MicroHis. Vanuit MicroHis kan het hele dossier of een specifieke brief worden opgeroepen.
 • Emergis (Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg) afdeling DWZ
  DWZ is een afdeling van Emergis waarbij patiënten tewerk kunnen worden gesteld bij de demontage van elektronische apparaten. DWZ archiveert alle expeditiedocumenten waardoor ze snel en eenvoudig informatie terug kunnen zoeken over vrachten vanuit binnen- en buitenland.
 • Uitzendorganisatie Zorgwerk
  Bij Zorgwerk worden vanuit alle vestigingen in Nederland de urenverantwoordingen van de ingezette medewerkers gescand naar het centrale archief van Zorgwerk in Rotterdam. Hier komen ze in daarvoor gedefinieerde postbakjes terecht. De medewerkers van Zorgwerk verwerken de Urenbriefjes vanuit deze postbakjes, waarna ze eenvoudig worden gearchiveerd in eDocs.
 • Academische Huisartsenpraktijk Groningen UMCG – MicroHis X
 • Academische Huisartsenpraktijk Amsterdam – OmniHis Scipio
 • Diverse OmniHis praktijken
  Met OmniHis hebben we een beperkte koppeling. Zo kunt u binnen eDocs dossiers opvragen van alle patiënten uit OmniHis. Vanuit OmniHis kunt u, middels een link in de taakbalk, het dossier in eDocs oproepen van de patiënt die u in OmniHis hebt opgeroepen.
 • Ruim 200 MicroHis praktijken en Gezondheidscentra

Voor deze organisaties hebben wij een standaard, pasklare, oplossing. Deze oplossing kan snel en eenvoudig in elke praktijk geïmplementeerd worden. De koppeling met MicroHis is meer een integratie. Bovenstaande koppeling is standaard aanwezig. Indien u een brief, e-mail, ECG o.i.d. in een dossier in eDocs sleept, wordt tevens een regel in het Werkblad en evt. Correspondentie of Episode in MicroHis weggeschreven. In MicroHis kunt u de regel; selecteren en de eventueel toegevoegde tekst lezen maar met Ctrl-F1 roept u het volledige document in het betreffende eDocs dossier op. Indien u geïnteresseerd bent in digitaal archiveren, laat u dan vrijblijvend informeren door eDocs BV over de mogelijkheden voor u. Wij kunnen bogen op een zeer tevreden klantenkring.

Bedenkt u zich dat het simpel opslaan van een pdf document GEEN digitale archivering is. In de praktijk hebben we al meerdere keren meegemaakt dat een huisarts informatie nodig had over wie, wat, wanneer met welk dossier/dossierstuk heeft gedaan. In een enkel geval was rechtszaak aan de orde. eDocs logt nagenoeg alle handelingen die met een dossierstuk zijn gedaan. Wie heeft het document gelezen, wie gearchiveerd, wanneer. En wie heeft, misschien per abuis, een document/dossier verwijderd. Dit alles staat gelogd per brief/document. Daarnaast kunnen vanuit de log documenten gerestored worden. U kunt altijd aantonen hoe u met uw dossiers bent omgegaan. In een verder verzakelijkte wereld is dit onmisbaar.

WIJ KENNEN GEEN ONTEVREDEN KLANTEN.

Wat zeggen klanten?

 • "Wij hier op de praktijk zijn erg tevreden over de samenspel van eDocs met Microhis. De gegevens van eDocs zijn via de patient in Microhis snel  oproepbaar."

  Huisarts J. Miedema, Spijkenisse
 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha
 • "Sinds we eDocs gebruiken zijn de bureau's leeg en kijken we niet tegen stapels post die nog verwerkt moet worden."

  Huisartsenpraktijk Javaeiland Amsterdam
 • “eDocs BV heeft een mooie omgeving gecreëerd met een koppeling tussen ANVA en eDocs. Processen lopen sneller, inzichtelijker en efficiënter.”

  De Wit Assurantiën, Stellendam
 • "We gebruiken eDocs om onze documenten te scannen en archiveren. eDocs is een prettige leverancier, goed te bereiken als er vragen zijn."

  Ingrid Schilder, Ravo Fayat Group
 • "eDocs is een fijn scan- programma voor onze HAP.
  De informatie wordt snel en overzichtelijk in mappen geplaatst. Het werkt efficiënt."

  Huisartsenpraktijk Dijkhuis, Borne
 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • "Als je eenmaal gebruik maakt van digitale archivering, merk je wat voor een tijdwinst je hiermee kunt behalen! "

  Landsman en Teune Financieel Raadgevers
 • "Al meer dan 12 jaar maken wij met veel genoegen gebruik van eDocs. Door de handige functionaliteiten is eDocs bij Zorgwerk een succes!"

  Zorgwerk Personeelsdiensten
 • "eDocs BV is een prettige no-nonsens partner. Wij hebben eDocs zien uitgroeien naar een professionele maatwerkoplossing voor elk bedrijf."

  E. Dopierella, Jera-ICT Zelhem
 • "eDocs is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Informatie valt snel en eenvoudig te achterhalen. eDocs wint van het papierenarchief."

  Vanessa Croes, Pekaar Plastics BV
 • "Onze ervaringen met eDocs BV zijn uitstekend. eDocs levert in onze advocatenpraktijk een belangrijke bijdrage aan het dossierbeheer."

  Harry van Schie, Advocatuur