Afdrukken

Visie en missie eDocs


Visie

eDocs digitaal archiveren is een Nederlands MKB bedrijf dat software voor archivering en document management ontwikkelt voor het Nederlandse Midden en Klein Bedrijf. In de markt van digitaal archiveren zijn er maar een klein aantal professionele oplossingen die zijn toegesneden op het MKB. De meeste oplossingen zijn oplossingen voor Multinationals die gewend zijn veel geld te investeren in software-oplossingen.
Eenmaal aangeboden aan het MKB zijn deze oplossingen veelal functioneel te zwaar en de prijsstelling past niet bij het terugverdienmodel van het gemiddelde MKB bedrijf. Ook de implementatie en inrichting vergen een te zware investering voor deze markt.

edocs-document-beheer-visie

Hierdoor zijn deze oplossingen niet of minder geschikt voor deze doelgroep. De kosten van software bestaan niet alleen uit eenmalige licentie kosten.
Ook installatie-, inrichting- en jaarlijkse onderhoudskosten maken deel uit van de kosten voor digitaal archiveren. Digitaal archivering moet rust, ruimte en efficientie geven en dat tegen betaalbare prijzen.

Missie

eDocs digitaal archiveren heeft daarom begin 2000 besloten om een geheel nieuwe oplossing te ontwikkelen toegespitst op het MKB in Nederland. Speerpunten daarbij zijn intuitiviteit, schaalbaarheid en betaalbaarheid. Deze speerpunten zijn ons uitgangspunt voor de volledige levenscyclus van onze software-oplossingen. Installatie, implementatie en onderhoud zijn gebaseerd op deze speerpunten, zodat wij altijd de meest betaalbare én professionele oplossing kunnen bieden voor het MKB.

eDocs digitaal archiveren begrijpt ook dat onze klanten geen automatiseerders zijn. Daarom communiceren wij niet in ‘bits and bites’ maar in gewoon Nederlands, zodat onze klanten begrijpen waarover wij het hebben. De oplossingen die wij ontwikkelen dienen onze klanten te ondersteunen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Daarom luisteren wij naar onze klanten en worden onze producten doorontwikkeld in een richting die past bij de doelstellingen van onze klanten.

“eDocs digitaal archiveren moet het MKB rust, ruimte en besparingen opleveren en aansluiten bij de behoeften van onze klanten, waarmee kosten kunnen worden bespaard.”

Wat zeggen klanten?

 • "eDocs is een fijn scan- programma voor onze HAP.
  De informatie wordt snel en overzichtelijk in mappen geplaatst. Het werkt efficiënt."

  Huisartsenpraktijk Dijkhuis, Borne
 • "Sinds we eDocs gebruiken zijn de bureau's leeg en kijken we niet tegen stapels post die nog verwerkt moet worden."

  Huisartsenpraktijk Javaeiland Amsterdam
 • "Als je eenmaal gebruik maakt van digitale archivering, merk je wat voor een tijdwinst je hiermee kunt behalen! "

  Landsman en Teune Financieel Raadgevers
 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • "eDocs BV is een prettige no-nonsens partner. Wij hebben eDocs zien uitgroeien naar een professionele maatwerkoplossing voor elk bedrijf."

  E. Dopierella, Jera-ICT Zelhem
 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha
 • "Onze ervaringen met eDocs BV zijn uitstekend. eDocs levert in onze advocatenpraktijk een belangrijke bijdrage aan het dossierbeheer."

  Harry van Schie, Advocatuur
 • "Al meer dan 12 jaar maken wij met veel genoegen gebruik van eDocs. Door de handige functionaliteiten is eDocs bij Zorgwerk een succes!"

  Zorgwerk Personeelsdiensten
 • "Wij hier op de praktijk zijn erg tevreden over de samenspel van eDocs met Microhis. De gegevens van eDocs zijn via de patient in Microhis snel  oproepbaar."

  Huisarts J. Miedema, Spijkenisse
 • "Sanders Supermarkten gebruikt al jaren tevreden eDocs. Een buitengewoon gebruikersvriendelijk en stabiel archiveringssysteem"

  R. van Erven, Sligro Food Group Nederland B.V.
 • "eDocs is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Informatie valt snel en eenvoudig te achterhalen. eDocs wint van het papierenarchief."

  Vanessa Croes, Pekaar Plastics BV
 • “eDocs BV heeft een mooie omgeving gecreëerd met een koppeling tussen ANVA en eDocs. Processen lopen sneller, inzichtelijker en efficiënter.”

  De Wit Assurantiën, Stellendam