Afdrukken

Ruimte voor ondernemen

Huisartsenpraktijk met ruimte tekort

Wat als teveel ruimte wordt opgeslokt door de opslag van fysieke dossiers?

Stel u bent eigenaar van een huisartsenpraktijk in het mooie, maar krappe centrum van Amsterdam. En stel u heeft behoefte aan een extra behandelkamer, maar uitbouwen of uitbreiden is niet mogelijk.

Dan kan eDocs u helpen door uw fysieke archief bij u weg te halen, voor u te digitaliseren en daarna digitaal doorzoekbaar op te leveren. 

Dit is een van de vele voorbeelden waarbij we organisaties helpen om efficiënter te kunnen werken en ruimte te kunnen besparen. 
Zo hebben we al 12 jaar tientallen MKB en Zorg organisaties ontlast. Want niemand zit te wachten om, naast de gebruikelijke werkzaamheden, ook nog eens tienduizenden documenten te scannen en te indexeren.

Buiten dat eDocs u een efficiënt digitaal archiveringssysteem kan leveren bieden wij u ook de mogelijkheid om scanwerk uit te besteden aan ons. Gaat het om dagelijkse post, administraties, (patiënten en cliënten) dossiers? eDocs heeft al tientallen organisaties deze last uit handen genomen. 

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor u. 

Wat zeggen klanten?

 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha
 • "eDocs is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Informatie valt snel en eenvoudig te achterhalen. eDocs wint van het papierenarchief."

  Vanessa Croes, Pekaar Plastics BV
 • "eDocs BV is een prettige no-nonsens partner. Wij hebben eDocs zien uitgroeien naar een professionele maatwerkoplossing voor elk bedrijf."

  E. Dopierella, Jera-ICT Zelhem
 • "We gebruiken eDocs om onze documenten te scannen en archiveren. eDocs is een prettige leverancier, goed te bereiken als er vragen zijn."

  Ingrid Schilder, Ravo Fayat Group
 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • "Onze ervaringen met eDocs BV zijn uitstekend. eDocs levert in onze advocatenpraktijk een belangrijke bijdrage aan het dossierbeheer."

  Harry van Schie, Advocatuur
 • "Wij hier op de praktijk zijn erg tevreden over de samenspel van eDocs met Microhis. De gegevens van eDocs zijn via de patient in Microhis snel  oproepbaar."

  Huisarts J. Miedema, Spijkenisse
 • "Al meer dan 12 jaar maken wij met veel genoegen gebruik van eDocs. Door de handige functionaliteiten is eDocs bij Zorgwerk een succes!"

  Zorgwerk Personeelsdiensten
 • “eDocs BV heeft een mooie omgeving gecreëerd met een koppeling tussen ANVA en eDocs. Processen lopen sneller, inzichtelijker en efficiënter.”

  De Wit Assurantiën, Stellendam
 • “Wat ideaal is eDocs toch. Je hoeft niet meer het archief in te duiken om iets op te zoeken. Wij hebben direct alle gegevens bij elkaar.”

  Loonbedrijf Oude Lashof
 • "eDocs is een fijn scan- programma voor onze HAP.
  De informatie wordt snel en overzichtelijk in mappen geplaatst. Het werkt efficiënt."

  Huisartsenpraktijk Dijkhuis, Borne
 • "Sanders Supermarkten gebruikt al jaren tevreden eDocs. Een buitengewoon gebruikersvriendelijk en stabiel archiveringssysteem"

  R. van Erven, Sligro Food Group Nederland B.V.