Afdrukken

Hoe werkt eDocs?

hoe-digitaal-archiveren-documentmanagement-edocseDocs is een professioneel digitaal archiveringssysteem. Daar waar andere professionele pakketten gebruik maken van dure digitaliserings- en opslagmodules maakt eDocs gebruik van de aanwezige mogelijkheden in Windows. Hierdoor kunnen wij een stabiele en uitermate betaalbare oplossing bieden voor digitaal archiveren. eDocs werkt in alle mogelijke Windowsomgevingen, zoals een dedicated Windows server netwerk, Terminal Server omgeving, Citrix. In veel gevallen hebben onze klanten gekozen om het beheer van hun netwerk uit te besteden aan een ASP-hoster (Cloudcomputing), waarbij men, via beveiligde internetverbindingen alle applicaties draait op een centrale server. eDocs is geen internetapplicatie. Daar hebben we bewust voor gekozen. De archieven kunnen beter beschermd worden wanneer er een eigen applicatie voor benodigd is. In de toekomst zullen we het wel mogelijk maken om (delen van) het archief benaderbaar te maken via internetbrowsers. De gebruikers dienen daar dan expliciet voor te kiezen zodat niet de hele organisatie ‘online’ staat.

eDocs slaat multi-pagina documenten op als één document, precies zoals u het gewend bent van bijvoorbeeld een tekstverwerker als Word en PDF.
In eDocs kunt u allerlei documenten opslaan zoals, brieven, foto's, scan's, echo's, e-mails. eDocs is dus niet alleen een image-archief (opslaan en beheren van scans), maar ook een documenten-archief (opslaan en beheren van digitale documenten als Word, Excel, Powerpoint enz.).

eDocs kan gekoppeld worden aan uw eigen informatiesysteem, zodat bijvoorbeeld klanten- en patiënteninformatie gekoppeld wordt aan uw eigen klanten- of patiëntenregistratie. Hiervoor kunnen wij maatwerkoplossingen aanbieden.

eDocs is volledig modulair. De verschillende modules worden u in deze website nader toegelicht.

eDocs zoekt voor u de relevante informatie uit duizenden documenten in een fractie van de tijd die u anders nodig zou hebben om het te vinden in uw fysieke archief.

 

Kijk ook naar onze YouTube filmpjes om een beeld te krijgen van de functionaliteit van eDocs. klik op de link eDocs op YouTube.

Wat zeggen klanten?

 • "Onze ervaringen met eDocs BV zijn uitstekend. eDocs levert in onze advocatenpraktijk een belangrijke bijdrage aan het dossierbeheer."

  Harry van Schie, Advocatuur
 • "Wij hier op de praktijk zijn erg tevreden over de samenspel van eDocs met Microhis. De gegevens van eDocs zijn via de patient in Microhis snel  oproepbaar."

  Huisarts J. Miedema, Spijkenisse
 • "eDocs BV is een prettige no-nonsens partner. Wij hebben eDocs zien uitgroeien naar een professionele maatwerkoplossing voor elk bedrijf."

  E. Dopierella, Jera-ICT Zelhem
 • “Wat ideaal is eDocs toch. Je hoeft niet meer het archief in te duiken om iets op te zoeken. Wij hebben direct alle gegevens bij elkaar.”

  Loonbedrijf Oude Lashof
 • "eDocs is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Informatie valt snel en eenvoudig te achterhalen. eDocs wint van het papierenarchief."

  Vanessa Croes, Pekaar Plastics BV
 • "Als je eenmaal gebruik maakt van digitale archivering, merk je wat voor een tijdwinst je hiermee kunt behalen! "

  Landsman en Teune Financieel Raadgevers
 • "We gebruiken eDocs om onze documenten te scannen en archiveren. eDocs is een prettige leverancier, goed te bereiken als er vragen zijn."

  Ingrid Schilder, Ravo Fayat Group
 • "eDocs is een fijn scan- programma voor onze HAP.
  De informatie wordt snel en overzichtelijk in mappen geplaatst. Het werkt efficiënt."

  Huisartsenpraktijk Dijkhuis, Borne
 • "Sinds we eDocs gebruiken zijn de bureau's leeg en kijken we niet tegen stapels post die nog verwerkt moet worden."

  Huisartsenpraktijk Javaeiland Amsterdam
 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • “eDocs BV heeft een mooie omgeving gecreëerd met een koppeling tussen ANVA en eDocs. Processen lopen sneller, inzichtelijker en efficiënter.”

  De Wit Assurantiën, Stellendam
 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha