Afdrukken

Gebruikscenario's eDocs Zorg

Als klant van eDocs krijgt u altijd twee archieven. Elk verder archief kost € 125,00 eenmalig.

Welke archieven kunnen voor de Zorg worden ingezet?

Patienten archief.
eDocs kan gekoppeld worden aan nagenoeg elke andere applicatie zoals MircoHis, OmniHis, Promedico enzovoorts. Door het archief te koppelen ontstaat een patiëntgerelateerd archief. Dit houdt in dat elk document dat in dit archief opgeslagen wordt automatisch gekoppeld wordt aan de geselecteerde patiënt.
In dit archief kan alles opgeslagen worden wat digitaal is of kan worden. Denk hierbij aan binnengekomen brieven van ziekenhuisspecialisten, e-mails, ecg, Spirometrie, foto’s van huidaandoeningen enz.
Sinds kort kunnen we ook pdf’s die worden aangemaakt door WelchAllyn apparatuur automatisch (dus zonder tussenkomst van menselijke handelingen) archiveren in het dossier van de patiënt en dus koppelen aan het HIS. Veel praktijken hebben nu een of meerdere mappen op de server vol staan met deze meetgegevens.
In geval van Microhis hebben we zelfs een echte integratie. Indien uw assistente een brief, e-mail, foto of wat dan ook sleept in het eDocs dossier, wordt automatisch een link aangemaakt in het Werkblad en indien gewenst, de Correspondentie of Episode. Met de muis kunt u selecteren welke tekst u eventueel mee wilt nemen naar de correspondentie en vanuit MicroHis kunt u met een druk op de knop (Ctrl-F1) direct het juiste dossier oproepen en het geselecteerde document getoond krijgen. Dit geldt voor alle types digitale documenten die u in het archief opneemt.
De dossierkasten die nu nog vol staan met duizenden brieven, groene kaarten enz. kunnen eenvoudig in eDocs worden opgenomen en daarmee ook gekoppeld worden aan MicroHis.
U kunt op inhoud van gescande documenten, maar ook elke ander tekstdocument (e-Mail, Word, pdf etc.), zoeken binnen een dossier maar ook over alle patiënten heen. Zo kunt u in een dossier van 160 pagina’s zoeken op het woord ‘aneurisma’ waarbij eDocs direct aangeeft dat dit woord voorkomt op pagina 10, 60, 84 en 158. Kan het nog eenvoudiger? Dit zoeken kan dus op elk tekstdocument en zelfs op tekstdocumenten die als bijlage aan een e-mail zijn gekoppeld.

Tweede archief met praktijk documenten.
In het tweede archief kunt u alles opslaan van uw praktijk wat niet direct met een specifieke patiënt te maken heeft. Denk hierbij aan blanco aanvraagformulieren, vakliteratuur, brochures van ziektebeelden, administratie, personeelsdossiers en dergelijke. Dat ruimt uw praktijk mooi op. Als u een formulier nodig heeft print u het uit en verder is het netjes digitaal opgeborgen. Ik weet zeker dat u, wanneer u er even over nadenkt, nog veel meer toepassingen weet te bedenken. En bedenk tevens dat u de archiveringssoftware toch al heeft aangeschaft. Dus hoe meer u het gebruikt hoe sneller u uw investering terug verdient.
Uitgangspunt is altijd dat u de investeringen in eDocs, door efficiëntieverbeteringen en ruimtebesparing heel snel terugverdient.

 

Wat zeggen klanten?

 • "Wij hier op de praktijk zijn erg tevreden over de samenspel van eDocs met Microhis. De gegevens van eDocs zijn via de patient in Microhis snel  oproepbaar."

  Huisarts J. Miedema, Spijkenisse
 • "Sinds we eDocs gebruiken zijn de bureau's leeg en kijken we niet tegen stapels post die nog verwerkt moet worden."

  Huisartsenpraktijk Javaeiland Amsterdam
 • "eDocs is een fijn scan- programma voor onze HAP.
  De informatie wordt snel en overzichtelijk in mappen geplaatst. Het werkt efficiënt."

  Huisartsenpraktijk Dijkhuis, Borne
 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha
 • "We gebruiken eDocs om onze documenten te scannen en archiveren. eDocs is een prettige leverancier, goed te bereiken als er vragen zijn."

  Ingrid Schilder, Ravo Fayat Group
 • "Als je eenmaal gebruik maakt van digitale archivering, merk je wat voor een tijdwinst je hiermee kunt behalen! "

  Landsman en Teune Financieel Raadgevers
 • "eDocs is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Informatie valt snel en eenvoudig te achterhalen. eDocs wint van het papierenarchief."

  Vanessa Croes, Pekaar Plastics BV
 • “eDocs BV heeft een mooie omgeving gecreëerd met een koppeling tussen ANVA en eDocs. Processen lopen sneller, inzichtelijker en efficiënter.”

  De Wit Assurantiën, Stellendam
 • "eDocs BV is een prettige no-nonsens partner. Wij hebben eDocs zien uitgroeien naar een professionele maatwerkoplossing voor elk bedrijf."

  E. Dopierella, Jera-ICT Zelhem
 • "Sanders Supermarkten gebruikt al jaren tevreden eDocs. Een buitengewoon gebruikersvriendelijk en stabiel archiveringssysteem"

  R. van Erven, Sligro Food Group Nederland B.V.
 • “Wat ideaal is eDocs toch. Je hoeft niet meer het archief in te duiken om iets op te zoeken. Wij hebben direct alle gegevens bij elkaar.”

  Loonbedrijf Oude Lashof