Afdrukken

Prijsstelling van eDocs..

 

“eDocs is het meest betaalbare, professionele, digitale archiveringssysteem voor het Midden en Kleinbedrijf van Nederland”.

Dit durven wij zonder blikken of blozen te stellen. En dit komt door de opzet die we vanaf eind jaren 90 en begin 2000 hebben gekozen voor de ontwikkeling van eDocs.

eDocs biedt digitale archivering vanaf rond de € 1.000,00. De kosten voor een specifieke klant worden bepaald door het aantal archieven, aantal gebruikers en de door hen te gebruiken functionaliteit. Grofweg zou je kunnen zeggen dat een gemiddelde installatie €  1.000,00 kost, vermeerderd met €  500,00 per eDocs gebruiker. Dit is een globale inschatting. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kan het meer of minder zijn. In een persoonlijk gesprek kunnen we direct bepalen wat u nodig heeft en hoe hoog de totale kosten zijn. Wij houden ook niet van verassingen. U kunt met eDocs klein beginnen en, afhankelijk van uw echte besparingen, groeien in het gebruik van eDocs.

edocs-digitaal-archiveren-systeem-prijsDit past geheel binnen de filosofie van eDocs. eDocs licenties en onderhouds-overeenkomsten zijn zeer betaalbaar. Installaties en implementaties worden snel en efficiënt uitgevoerd waardoor ook deze kosten zeer beperkt blijven.

Dat u met deze investering in eDocs kiest voor een innovatieve oplossing, blijkt uit het feit dat we al vanaf 2007 continue gesubsidieerd worden door het Ministerie van Economische Zaken op grond van WBSO voor innovatieve softwareontwikkeling. 

Offertes van eDocs zijn altijd vrijblijvend en zijn altijd compleet. Zo vindt u de eenmalige licentiekosten, de installatie-, inrichting- en trainingskosten, eventuele hardwarekosten en ook de jaarlijks terugkerende onderhoudskosten. Daardoor wordt u niet achteraf verrast door kosten waarop u niet gerekend hebt. 

Wat zeggen klanten?

 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • “eDocs BV heeft een mooie omgeving gecreëerd met een koppeling tussen ANVA en eDocs. Processen lopen sneller, inzichtelijker en efficiënter.”

  De Wit Assurantiën, Stellendam
 • "Als je eenmaal gebruik maakt van digitale archivering, merk je wat voor een tijdwinst je hiermee kunt behalen! "

  Landsman en Teune Financieel Raadgevers
 • "Al meer dan 12 jaar maken wij met veel genoegen gebruik van eDocs. Door de handige functionaliteiten is eDocs bij Zorgwerk een succes!"

  Zorgwerk Personeelsdiensten
 • "Sinds we eDocs gebruiken zijn de bureau's leeg en kijken we niet tegen stapels post die nog verwerkt moet worden."

  Huisartsenpraktijk Javaeiland Amsterdam
 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha
 • "Sanders Supermarkten gebruikt al jaren tevreden eDocs. Een buitengewoon gebruikersvriendelijk en stabiel archiveringssysteem"

  R. van Erven, Sligro Food Group Nederland B.V.
 • "We gebruiken eDocs om onze documenten te scannen en archiveren. eDocs is een prettige leverancier, goed te bereiken als er vragen zijn."

  Ingrid Schilder, Ravo Fayat Group
 • "eDocs is een fijn scan- programma voor onze HAP.
  De informatie wordt snel en overzichtelijk in mappen geplaatst. Het werkt efficiënt."

  Huisartsenpraktijk Dijkhuis, Borne
 • "eDocs is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Informatie valt snel en eenvoudig te achterhalen. eDocs wint van het papierenarchief."

  Vanessa Croes, Pekaar Plastics BV
 • "eDocs BV is een prettige no-nonsens partner. Wij hebben eDocs zien uitgroeien naar een professionele maatwerkoplossing voor elk bedrijf."

  E. Dopierella, Jera-ICT Zelhem
 • “Wat ideaal is eDocs toch. Je hoeft niet meer het archief in te duiken om iets op te zoeken. Wij hebben direct alle gegevens bij elkaar.”

  Loonbedrijf Oude Lashof