Afdrukken

Historie van eDocs BV

 

edocs-documentbeheer-bveDocs BV is de handelsnaam van Information Team Solutions BV (ITS) en is in 1994 opgericht door eigenaar C.H. (Carl) Latka.
Tot 1998 heeft ITS zich bezig gehouden met detachering van automatiserings-personeel.
Een aantal ICT-medewerkers zijn daarbij voor langere tijd tewerkgesteld in projecten waarbij software werd ontwikkeld voor digitale archivering voor zeer grote organisaties, zoals KLM, GAK en de Marine. De Marine maakt gebruik van digitale archivering voor het beheren van medische dossiers van Mariniers. Dit is echter ontwikkeld voor gebruik op het mainframe die geplaatst is op het land. Er was dan ook geen mogelijkheid om de digitale dossiers beschikbaar te stellen op de schepen van de Marine. eDocs BV heeft toen een kijkfunctie ontwikkeld waarbij men inzage heeft in de dossiers. Dit systeem wordt nog steeds gebruikt op 30 schepen van de Marine.


Na afloop van dit project hebben we besloten om een professioneel archiveringssysteem te ontwikkelen voor het Midden en Klein Bedrijf (MKB). Voor deze markt bestaan nauwelijks archiveringsoplossingen die én professioneel én betaalbaar zijn. Bij de opzet hebben we bewust gekozen voor het ontwikkelen van professionele oplossingen tegen betaalbare prijzen, passend binnen het MKB.


eDocs digitaal archiveren heeft op dit moment ruim 300 klanten, en ruim 2.000 gebruikers, die digitaal archiveren met onze software-oplossing. Daarbij zijn wij sterk vertegenwoordigd in de eerstelijns zorg (huisartsen en gezondheidscentra), maar ook in scholen, financiële dienstverlening, handels- en productiebedrijven, woningstichtingen, boekhoudkantoren, investeringsmaatschappijen, universiteiten (Amsterdam, Veenendaal en Groningen), advocaten, uitzendbureaus enzovoorts.

Wat zeggen klanten?

 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha
 • “eDocs BV heeft een mooie omgeving gecreëerd met een koppeling tussen ANVA en eDocs. Processen lopen sneller, inzichtelijker en efficiënter.”

  De Wit Assurantiën, Stellendam
 • "Al meer dan 12 jaar maken wij met veel genoegen gebruik van eDocs. Door de handige functionaliteiten is eDocs bij Zorgwerk een succes!"

  Zorgwerk Personeelsdiensten
 • "eDocs is een fijn scan- programma voor onze HAP.
  De informatie wordt snel en overzichtelijk in mappen geplaatst. Het werkt efficiënt."

  Huisartsenpraktijk Dijkhuis, Borne
 • "We gebruiken eDocs om onze documenten te scannen en archiveren. eDocs is een prettige leverancier, goed te bereiken als er vragen zijn."

  Ingrid Schilder, Ravo Fayat Group
 • "Sanders Supermarkten gebruikt al jaren tevreden eDocs. Een buitengewoon gebruikersvriendelijk en stabiel archiveringssysteem"

  R. van Erven, Sligro Food Group Nederland B.V.
 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • "Sinds we eDocs gebruiken zijn de bureau's leeg en kijken we niet tegen stapels post die nog verwerkt moet worden."

  Huisartsenpraktijk Javaeiland Amsterdam
 • "Onze ervaringen met eDocs BV zijn uitstekend. eDocs levert in onze advocatenpraktijk een belangrijke bijdrage aan het dossierbeheer."

  Harry van Schie, Advocatuur
 • "eDocs is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Informatie valt snel en eenvoudig te achterhalen. eDocs wint van het papierenarchief."

  Vanessa Croes, Pekaar Plastics BV
 • "Wij hier op de praktijk zijn erg tevreden over de samenspel van eDocs met Microhis. De gegevens van eDocs zijn via de patient in Microhis snel  oproepbaar."

  Huisarts J. Miedema, Spijkenisse
 • "Als je eenmaal gebruik maakt van digitale archivering, merk je wat voor een tijdwinst je hiermee kunt behalen! "

  Landsman en Teune Financieel Raadgevers