Afdrukken

Wij scannen voor u!

eDocs digitaal archiveren biedt u de mogelijkheid om efficiënt uw dossiers digitaal te maken en snel en eenvoudig uw dossierstukken te benaderen.

edocs-scannen-archief-vernietiging-digitaliserenVanaf het moment dat u bent over gegaan op het gebruik van eDocs kunt u binnengekomen post, e-mail enzovoorts snel en gemakkelijk digitaal opslaan. Maar daarnaast hebt u waarschijnlijk uw archiefkasten vol staan met ordners waarin uw fysieke archiefstukken zijn opgeslagen. Deze kunt u zelf alsnog toe voegen aan uw digitale eDocs archief. Daarvoor moet u echter beschikken over een of meerdere professionele scanners en natuurlijk de menskracht beschikbaar hebben om dit scanwerk uit te voeren.

eDocs wil bijdragen aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Sinds bijna drie jaren hebben we een medewerker in dienst met een Autistische Stoornis. Samen met UWV bieden we deze jonge man zinnig werk in een beschermde omgeving. Naast het feit dat digitaal archiveren enorm veel papier en ruimte bespaart, kunt ook u bijdragen aan MVO door uw scanwerkzaamheden aan eDocs te 'gunnen'.

Om u te helpen bij het scannen van uw ‘backlog’ kunt u het scannen van uw bestaande archief ook uitbesteden aan eDocs. eDocs heeft al jaren medewerkers in dienst die zich bezig houden met het digitaal maken van archieven van onze klanten. Zo hebben we al voor tientallen huisartsenpraktijken en gezondheidscentra de bestaande archieven gedigitaliseerd en toegevoegd aan de dossiers in eDocs en daarmee gekoppeld aan MicroHis of OmniHis. Stelt u zich eens voor hoeveel extra ruimte u zou hebben wanneer u uw archiefkasten voor andere zaken kunt gebruiken of zelfs kunt verwijderen uit uw praktijk of bedrijf. Het is dan ook afgelopen met het zoeken van dossiers van Patiënten of cliënten die gaan verhuizen of anderszins nodig zijn.

Ook hebben we volledige administraties van organisaties digitaal gemaakt en beschikbaar gesteld via eDocs. Of het nu gaat om de financiële administratie, personeelsdossiers of wat dan ook. eDocs digitaal archiveren helpt u bij het scannen van al uw fysieke archieven.

Als u uw scanopdracht door ons laat uitvoeren komen we de dossiers bij u halen (u hebt deze verpakt in standaard verhuisdozen). Tijdens de uitvoering van de scanopdracht kunt u eventueel benodigde dossiers via e-mail bij ons opvragen. Nadat de gescande dossiers aan uw eDocs archief is toegevoegd kunnen wij de dossiers gecertificeerd vernietigen.

Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening op het gebied van scannen, neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.

Wat zeggen klanten?

 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • "Onze ervaringen met eDocs BV zijn uitstekend. eDocs levert in onze advocatenpraktijk een belangrijke bijdrage aan het dossierbeheer."

  Harry van Schie, Advocatuur
 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha
 • "Als je eenmaal gebruik maakt van digitale archivering, merk je wat voor een tijdwinst je hiermee kunt behalen! "

  Landsman en Teune Financieel Raadgevers
 • “eDocs BV heeft een mooie omgeving gecreëerd met een koppeling tussen ANVA en eDocs. Processen lopen sneller, inzichtelijker en efficiënter.”

  De Wit Assurantiën, Stellendam
 • “Wat ideaal is eDocs toch. Je hoeft niet meer het archief in te duiken om iets op te zoeken. Wij hebben direct alle gegevens bij elkaar.”

  Loonbedrijf Oude Lashof
 • "Sanders Supermarkten gebruikt al jaren tevreden eDocs. Een buitengewoon gebruikersvriendelijk en stabiel archiveringssysteem"

  R. van Erven, Sligro Food Group Nederland B.V.
 • "We gebruiken eDocs om onze documenten te scannen en archiveren. eDocs is een prettige leverancier, goed te bereiken als er vragen zijn."

  Ingrid Schilder, Ravo Fayat Group
 • "Wij hier op de praktijk zijn erg tevreden over de samenspel van eDocs met Microhis. De gegevens van eDocs zijn via de patient in Microhis snel  oproepbaar."

  Huisarts J. Miedema, Spijkenisse
 • "eDocs BV is een prettige no-nonsens partner. Wij hebben eDocs zien uitgroeien naar een professionele maatwerkoplossing voor elk bedrijf."

  E. Dopierella, Jera-ICT Zelhem
 • "Al meer dan 12 jaar maken wij met veel genoegen gebruik van eDocs. Door de handige functionaliteiten is eDocs bij Zorgwerk een succes!"

  Zorgwerk Personeelsdiensten
 • "Sinds we eDocs gebruiken zijn de bureau's leeg en kijken we niet tegen stapels post die nog verwerkt moet worden."

  Huisartsenpraktijk Javaeiland Amsterdam