Afdrukken

Is mijn bedrijf te klein voor Digitaal archiveren?

eDocs heeft kant-en-klare oplossingen voor Financiële dienstverleners, Huisartsen, Notariaat, Advocatuur, Administratiekantoren, Bewindvoering, en overige MKB en Zorg instellingen van 1 tot 50 gebruikers of meer. Het gaat niet om de grootte van uw bedrijf maar om het belang en de omvang van uw administratie en documenten. 

eDocs ontvangt sinds 2007 innovatie subsidie, van het Ministerie van Economische Zaken, voor diverse projecten om 'dure' oplossingen voor Multinationals om te bouwen tot professionele oplossingen voor het MKB. Dit resulteert in een betaalbare oplossing met uitermate professionele functionaliteit. Daarmee kunnen we kleine organisaties helpen om 'klein' te blijven en grotere organisaties professionele oplossingen bieden om tijd en ruimte, dus geld te besparen.   

edocs-dms-document-managementHoewel eDocs geschikt is voor elke organisatie van 1 tot tientallen gebruikers merken we dat we, met name aan de onderkant van het MKB en de Zorg (1 tot 50 gebruikers), nauwelijks concurrentie kennen. Dit omdat we flexibiliteit en professionele oplossingen betaalbaar kunnen aanbieden die andere leveranciers in deze doelgroep niet hebben. 

Als u zegt: 'Wij zijn te klein voor digitaal archiveren', dan is mijn antwoord: 'Als u klein wilt blijven, en niet al snel uit moet breiden i.v.m. administratieve werkzaamheden, dan móet u juist nadenken over efficiënter werken. eDocs helpt u om uw overhead zo laag mogelijk te houden zodat u meer tijd heeft voor uw core-business. Daarmee verdíent u geld! 

eDocs is geschikt voor elke organisatie met een Windows omgeving. Van individuele pc's tot complexe Windows netwerken. Ook kunnen wij eDocs voor u hosten in een ASP (cloud) omgeving.

Waar gaat het ú om?

eDocs kent de trends in de DMS wereld en kijkt hoe deze trends kunnen bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten (MKB en Zorg).  eDocs heeft verstand van Digitaal Archiveren en is in staat om uw behoeftes  te vertalen naar professionele DMS oplossingen.  Documentherkenning, integratie met uw CMS, werkprocessen en multi-documenttypes.
Het MKB, maar ook andere organisaties ervaren dagelijks de gevolgen van de recessie. De druk op de opbrengsten is erg groot. Om in de zwarte cijfers te blijven lukt meestal alleen nog maar door op kosten te besparen, maar ook dat houdt een keer op. Besparen kan alleen zolang het de dienstverlening en de kwaliteit van de producten niet negatief beïnvloedt.

Digitaal archiveren kan elke organisatie helpen om efficiënter te werken. Met dezelfde mensen meer doen of, met minder mensen het zelfde werk verrichten. Daarmee worden grote besparingen behaald. Niet zoeken, maar vinden en dan in een fractie van de tijd die u eerder nodig had.

Ik hoor vaak kleine ondernemers zeggen dat digitaal archiveren voor hen geen besparingen opleveren. Juist als u een kleine organisatie hebt, en dat wellicht ook zo wilt houden, kan eDocs u helpen om de administratieve taken efficienter te verrichten. Hierdoor kunt u zich richten op waar u uw geld mee verdient. eDocs is modulair opgebouwd zodat we een betaalbare, maar professionele, oplossing kunnen bieden voor elke portemonnee. En niets houdt u tegen om later verder te investeren in  meer efficiëntie. 

eDocs heeft kant-en-klare oplossingen voor ANVA (financiële dienstverleners), Huisartsen en Gezondheidscentra, Notariaat, Advocatuur en Bewindvoering. Voor deze branches hebben we optimale oplossingen om de werkprocessen zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken, die we eenvoudig en snel operationeel kunnen opleveren. Als u vandaag beslist om eDocs te gebruiken, kunt u morgen aan de slag. 

eDocs is door ons ontwikkeld met als basis-uitgangspunt dat we betaalbare, professionele functionaliteit voor digitaal archiveren willen leveren aan het MKB en de Zorg. Dit maakt eDocs het meest betaalbare DMS van Nederland. Laat u door ons verrassen. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten van eDocs.

 

kantoor-edocs-oldenzaal

eDocs = Rust-Ruimte-Efficiëntie

Wat zeggen klanten?

 • "Ons papieren archief wordt opgeruimd en digitaal verwerkt met eDocs. Een prachtig programma dat uitstekend geïntegreerd is met MicroHis."

  Huisartsenpraktijk Appelscha
 • “Wij gebruiken het programma nu ca. 8 jaar en zijn zeer tevreden. De eenvoud en de zoekmogelijkheden spreken ons erg aan.”

  Lau van Haren Coldstores BV
 • "Onze ervaringen met eDocs BV zijn uitstekend. eDocs levert in onze advocatenpraktijk een belangrijke bijdrage aan het dossierbeheer."

  Harry van Schie, Advocatuur
 • "Sanders Supermarkten gebruikt al jaren tevreden eDocs. Een buitengewoon gebruikersvriendelijk en stabiel archiveringssysteem"

  R. van Erven, Sligro Food Group Nederland B.V.
 • "eDocs BV is een prettige no-nonsens partner. Wij hebben eDocs zien uitgroeien naar een professionele maatwerkoplossing voor elk bedrijf."

  E. Dopierella, Jera-ICT Zelhem
 • "eDocs is een fijn scan- programma voor onze HAP.
  De informatie wordt snel en overzichtelijk in mappen geplaatst. Het werkt efficiënt."

  Huisartsenpraktijk Dijkhuis, Borne
 • "eDocs is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Informatie valt snel en eenvoudig te achterhalen. eDocs wint van het papierenarchief."

  Vanessa Croes, Pekaar Plastics BV
 • "Al meer dan 12 jaar maken wij met veel genoegen gebruik van eDocs. Door de handige functionaliteiten is eDocs bij Zorgwerk een succes!"

  Zorgwerk Personeelsdiensten
 • “Wat ideaal is eDocs toch. Je hoeft niet meer het archief in te duiken om iets op te zoeken. Wij hebben direct alle gegevens bij elkaar.”

  Loonbedrijf Oude Lashof
 • "Sinds we eDocs gebruiken zijn de bureau's leeg en kijken we niet tegen stapels post die nog verwerkt moet worden."

  Huisartsenpraktijk Javaeiland Amsterdam
 • "We gebruiken eDocs om onze documenten te scannen en archiveren. eDocs is een prettige leverancier, goed te bereiken als er vragen zijn."

  Ingrid Schilder, Ravo Fayat Group
 • "Wij hier op de praktijk zijn erg tevreden over de samenspel van eDocs met Microhis. De gegevens van eDocs zijn via de patient in Microhis snel  oproepbaar."

  Huisarts J. Miedema, Spijkenisse